28Febrer2024

Turisme

Des de l’Àrea de Turisme, el Consell Comarcal treballa per fomentar que el turisme sigui un sector econòmic destacat a la comarca, tot desenvolupant activitats i projectes que el consolidin. Algunes de les accions que es duen a terme són:

- Atenció i acollida al visitant: L'Epicentre, el centre de visitants del Pallars Jussà, és el principal punt d'acollida al visitant i el punt a partir del qual s'informa dels recursos i l'oferta turística de la comarca. En coordinació amb les oficines de turisme de Tremp, La Pobla de Segur i Isona, a l'Epicentre s'elabora el quadre d'horaris d'equipaments comarcals, l’agenda mensual d’activitats i es treballa en l’anàlisi de la freqüentació de visitants mitjançant l’observatori turístic del Pallars Jussà. També s'estableixen les col·laboracions entre els equipaments turístics comarcals, i es fomenta el consum d'activitats relacionades amb el turisme com són la gastronomia, l'enologia i la visita a productors agroalimentaris.

- Promoció turística: S’elabora el material promocional (tríptics genèrics, mapes comarcals i de senders...), el dossier professional i també els continguts que apareixen a la web turística comarcal i als comptes a les xarxes socials. S’organitza la planificació anual de fires i esdeveniments on participa la comarca i es dóna suport a l’organització de viatges de familiarització de touroperadors i de premsa. Mensualment s’elabora el butlletí turístic.

- Consolidació del turisme a la comarca: S’impulsa la participació del sector privat mitjançant al Taula sectorial de turisme del Pallars Jussà, tot generant sinèrgies també amb els responsables de promoció turística i desenvolupament local de les comarques dels voltants i dels organismes de promoció turística. Es fomenta la creació de noves propostes turístiques col·lectives, com és el cas de la iniciativa “Vine al Pallars, viu el Jussà”, la qual és fruit de l’impuls del sector privat i on hi són representats la majoria d’empreses i entitats del territori.

- Altres projectes territorials: S'impulsa la presentació de projectes de desenvolupament turístic a convocatòries de subvencions d'entitats com la Generalitat (per exemple, el Fons de foment del turisme) o la Unió Europea (FEDER, INTERREG, LEADER...).

La web d'informació turística comarcal és: www.pallarsjussa.net

Les xarxes socials turístiques són:

- Facebook Turisme: Pallars Jussà - @PallarsJussaTurisme

- Facebook Epicentre: Epicentre - Centre de visitants del Pallars Jussà - @EpicentrePJ

- Twitter: @TurismeJussa

 

Dades de contacte de l'Epicentre:

Adreça: Pg. del Vall, 13. 25620 Tremp

Telèfon: 973 653 470

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.