13Juny2024

SAI

SAI

El Servei d’Atenció Integral (SAI)- LGBTI+ del Pallars Jussà

El SAI és un servei integral i  de proximitat que vetlla per garantir els drets de les persones LGBTI+ , des del qual acompanyem, donem suport, orientació, informació i assessorament a totes les persones del col·lectiu que ho requereixin,  les seves famílies i/o persones del seu entorn,  a la comarca del Pallars Jussà.

 

La xarxa de Serveis d’Atenció Integral de Catalunya vetlla per les persones que pateixen, hagin patit o estan en risc de discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

QUÈ FEM?

  • Atenció de possibles casos de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

 

  • Assessorament i informació a professionals en relació amb la diversitat afectiva sexual i de gènere en els seus àmbits de treball i garantir, així, espais segurs per a tothom.

 

  • Treballem i assessorem en actuacions de sensibilització i prevenció de la LGBTIfòbia.

 

  • Desplegament de polítiques públiques en matèria lgbti+ que garanteixin la igualtat de drets en totes les esferes de la vida.

 

  • Formació sobre la llei 11/2014 i el Deure d’Intervenció a professionals de l’administració pública, entitats i altres organismes.

 

  • Tràmit del canvi de nom a nom sentit per a les persones trans a la targeta sanitària.

 

 

L’objectiu del servei és ser a prop de la ciutadania i les seves necessitats. Per aquesta raó, es crearan enllaços amb les entitats locals i associatives per desplegar polítiques en matèria LGBTI que garanteixin la igualtat de drets de totes les persones.

T’identifiques com a persona del col·lectiu LGBTI i vols informació o assessorament? Tens dubtes en matèria de diversitat sexoafectiva i/o de gènere? Has vist, escoltat o patit, pateixes o estàs en risc de patir, discriminacions, violències, burles... per raó d’orientació sexual, d’identitat de gènere o d’expressió de gènere?

 

Contacta amb nosaltres o vine al SAI, som aquí per ajudar-te!

 

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  / 973 65 48 18

Ens trobaràs al C/ Peressall, 3. Tremp.

Segueix-nos també a twitter: @lgbtiqjussa / instagram: @pallarsjove i @conselljussa

 

  

 Descobreix més del SAI:

 

 

Enllaços d’interès:

 

  • Xarxa SAI. Generalitat de Catalunya:

           https://igualtat.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/lgbti/xarxa-sai/

  • Què és el Deure d’Intervenció i a qui afecta?

           https://igualtat.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/lgbti/normativa-lgbti/Deure-dintervencio/

 

 

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.