12Juny2024

Benvingut/da a PallarsJussà.cat

 

Benvolguts i benvolgudes,

El Pallars Jussà, és en la seva essència una terra rica en patrimoni natural i cultural i com no podia ser d’altra manera, ho és també en el que representa la seva ciutadania, la seva gent. Estar al capdavant d’aquesta institució suposa per mi un honor que agafo amb il·lusió, el major respecte i responsabilitat, essent conscient del repte que suposa.

Així doncs, des d’aquest espai proper a la ciutadania, vull traslladar-vos juntament amb la resta de l’equip de govern i les persones que formem el Consell Comarcal, la més sincera benvinguda.

Arribo al consell després d’anys dedicats a l’educació amb el propòsit ferm d’abordar la qüestió sobre quina comarca volem pels nostres fills i filles, d’abordar aquells problemes que importen a la gent i treballar per tothom, des d’una institució propera, humana i oberta.

Un repte que afronto per a seguir treballant en el desplegament d’unes polítiques públiques que enforteixin tots els teixits de la nostra comarca i per a seguir liderant projectes i serveis que donin resposta a les necessitats actuals de la societat.

Animo a tota la gent del Pallars Jussà a formar part d’aquest projecte comú que és la nostra comarca. Tinc el convenciment que la institució es mantindrà propera malgrat que sovint pugui semblar distant perquè treballem per millorar la interacció entre administració i ciutadania.

Rebeu una cordial salutació.

Ramon Jordana Farré
President

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.