16abril2024

Campanya el Jussà+Sostenible

El Consell Comarcal del Pallars Jussà,  en col·laboració amb l’Agència de Residus de Catalunya, engega la campanya El Jussà+Sostenible, amb la qual pretén anar més enllà de la sensibilització entorn dels conceptes tradicionals del foment del reciclatge i posa en valor la importància de mantenir entre tots/es una comarca més vital, més verda i en definitiva, més sostenible. 

És conegut que el Pallars Jussà gaudeix d’un entorn immillorable. Per aquest motiu, sota el lema Tu també formes part del cicle s’incideix en la implicació col·lectiva dels i les pallaresos/es per mantenir-lo i continuar gaudint d’una comarca que conserva gran part de la seva riquesa en patrimoni natural i  cultural.

La campanya en si mostra com es gestiona tot l’engranatge del servei de Residus del Consell Comarcal, qui en forma part i quines són les infraestructures disponibles.

A més, consta de quatre vídeos en què es respon a preguntes  d’interès general per a la ciutadania, com, per exemple, de quina manera es fan desaparèixer els residus que deixem als contenidors i a les deixalleries o en què es gasta la taxa de les escombraries.

Pel que fa al Jussà+Sostenible, el + s’expressa com a símbol per mostrar la voluntat de sumar i d’avançar amb una  comarca que no s’atura  i que està  en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, dirigits a frenar els danys causats al planeta i a construir un model  de vida més sostenible.

Aquest + també inicia una línia comunicativa, que pretén ser el fil d’altres campanyes i projectes, emparada en aquest mateix concepte d’entendre la nostra comarca des d’una perspectiva transgressora i de futur.

La campanya es podrà seguir a les xarxes socials oficials del @conselljussa. Al seu canal de YouTube es poden trobar els diferents vídeos i, a més,  inclou els materials de cartelleria que es distribuiran per la comarca i es podran visualitzar també en altres suports, com per exemple, contenidors. També es repartiran infografies als comerços de la comarca i se serigrafiaran els camions i furgonetes del mateix servei amb el logotip i lema de la campanya.

 

Materials de la campanya

-Vídeos:

 

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.