27Juliol2024

El Pallars Jussà presenta els resultats de la diagnosi sobre la pobresa energètica a la comarca

Des del Consell Comarcal del Pallars Jussà us convidem a l'acte de presentació dels resultats de la diagnosi sobre la pobresa energètica a la comarca. Aquesta iniciativa s'emmarca dins de l'assistència tècnica proporcionada pel projecte europeu EPAH (Energy Poverty Advisory Hub), i ha estat elaborada per l’Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres.
La presentació tindrà lloc el dia 11 de juny a les 12.30 h a la sala de conferències de l'Epicentre (passeig del Vall, 13, Tremp).

La diagnosi s'ha basat en una exhaustiva recerca de dades rellevants sobre diversos àmbits, incloent-hi el clima, l’habitatge i els equipaments i el consum elèctric. Així mateix, s'han analitzat les polítiques públiques del Consell Comarcal i s'han realitzat enquestes tant a les persones en  situació de pobresa energètica com a la població en general. Finalment, s'han dut a terme entrevistes amb diferents representants rellevants del territori per detectar les fortaleses i mancances en l'atenció directa a les llars que pateixen pobresa energètica. 

Durant l'acte es presentaran les dades més rellevants i es compartiran els apartats de conclusions i recomanacions de la diagnosi. A més, es dedicarà un espai de participació perquè les persones assistents puguin compartir els seus dubtes o reflexions. 

Aquesta presentació representa un pas fonamental en la lluita contra la pobresa energètica a la comarca del Pallars Jussà, i convida a tothom a unir-se a aquest esforç col·lectiu.

 

Per a més informació, podeu contactar amb la Núria Tuneu, tècnic de  l’Oficina de Transició Energètica del Consell Comarcal del Pallars Jussà al telèfon 973 650187 (ext. 115) o al correu.

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.