27Juliol2024

Tenim dos nous emprenedors al Pallars Jussà

El Weriston i el Jesus, han impulsat l'empresa "Angel Oliveira desbroçaments i poda". Empresa dedicada a oferir serveis al sector primari i petites reformes de construcció.
Ofereixen serveis de desbrossaments , neteja de parcel·les i d'edificis destinats a la ramaderia. També Serveis de reformes i reparacions d'obra civil.

L'empresa abasta gran varietat de treballs en el sector, com: neteja de trilles, canals d'abastament d'aigua, desbrossaments de carreteres i finques particulars, podes d'arbres a zones privades i públiques, etc…

S'ha establert a Tremp i ja treballen a varies comarques.

Des del CEI vam treballar el pla d'empresa i econòmic financer, vam tramitar la capitalització de l'atur i avui "Angel oliveira" és una realitat.

És una gran satisfacció ajudar a persones que ha vingut a la nostra comarca buscant un futur millor per la seva família. Amb ganes de Treballar, prosperar i contribuir així al creixement econòmic del Pallars. No serà una startup tecnològica, però és un servei molt necessari en entorns rurals. Molta sort i endavant!!

Si necessiteu els seus serveis podeu contactar-los als següents telèfons:

Jesus Gonçalves: 623 22 25 34

Weriston Dos Santos 693 90 95 35

Cei Pallars Jussà https://www.ceipallarsjussa.com/  amb els joves emprenedors

Empresa. Generalitat de Catalunya

Patronat De Promoció Econòmica

Globalleida - Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida

CEEILleida

Consell Comarcal del Pallars Jussà

#pallars

#pallarsjussa

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.