30Juny2024

Les tècniques més joves del Consell ens expliquen la seva experiència a l’àrea de Territori i Acció Ambiental

l’Àreu i la Marina,  ens han acompanyat al Consell Respon de ràdio Tremp del mes de maig.

Elles formen part de l’equip del consell des de fa pocs mesos i ho fan a través del programa “Foment de l’ocupació de persones joves. Joves en pràctiques” del Servei d’Ocupació de Catalunya.

L’Àreu i la Marina estan integrades a l’àrea Territori i Acció Ambiental, on donen suport al servei residus i medi ambient, fent tasques relacionades amb el compliment el requisits mediambientals i de seguretat de l’abocador de Fígols, alhora que també treballen per la millora de les taxes de reciclatge a la comarca a partir d’activitats a escoles i visites a grans productors de residus, per fer seguiment de les seves necessitats i ajudar-los a reciclar més i millor.

D’altra banda, aquestes dues tècniques també treballen a l’apartat de Territori en el manteniment i la digitalització dels diferents elements que integren la xarxa de camins de la comarca.

Al Consell Respon d’aquest més també hem parlat sobre el programa Envelliment Quilòmetre Zero, i els tallers sobre l’ús de diferents aplicacions del mòbil, sobretot whatsapp i els cercadors de Google, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones gran i alhora millorar també la seva autonomia.

Finalment al Consell Respon també ens hem fet ressò de l’ampliació del bo digital per a autònoms o pymes d’entre 0 a 3 treballadors/es.

Per a fer la sol·licitud d’aquesta ampliació el consell compta amb el suport gratuït de l’oficina Acelera Pyme Pirineu Occidental, amb qui es pot contactar via telèfon al 621.195.074 o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Si vols sentir el programa sencer: https://go.ivoox.com/rf/129590228

 

.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.