13Juny2024

“Temps per a la gent gran” cicle de tallers sobre l’ús de les aplicacions del mòbil al Pallars Jussà

Aquestes activitats destinades a persones grans han estat itinerants per diferents municipis del Pallars Jussà.

Des del projecte d'Envelliment Quilòmetre Zero del Consell Comarcal del Pallars Jussà s'han impulsat un seguit de tallers per a persones grans per tal de dotar-los d'habilitats amb diferents aplicacions del mòbil, sobretot whatsapp i els cercadors de Google, amb l'objectiu de facilitar coneixements i estratègies que millorin la seva qualitat de via i alhora la seva autonomia.

Els tallers han estat itinerants per diferents municipis de la comarca, cosa que ha permès, d'una banda, mobilitzar bona part de la població evitant desplaçaments que podrien esdevenir un fre per a moltes persones, alhora que ha enfortit els vincles entre el veïnat del municipi.

Els tallers els ha impartit l'empresa Bleta, dedicada a treballar per trencar les barreres digitals a què han de fer front la gent gran quan utilitzen tecnologia actual. Aquests tallers també permeten promocionar de les noves tecnologies mitjançant els vincles intergeneracionals.

Aquesta iniciativa al Pallars Jussà s'ha realitzat gràcies a la participació del Grup de Representants de la Gent Gran promogut des de Consell Comarcal del Pallars Jussà, que inclou membres de les associacions de gent gran de la comarca així com representants municipals en els casos de territoris que no compten amb entitats representatives d'aquest col·lectiu. Així mateix, el projecte ha estat finançat mitjançant els fons Next Generation de la Unió Europea.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.