27Juliol2024

Tenim una nova emprenedora al Pallars - Masia Mateu de l'Agustí

La Roser Roca Tohà, honorant els seus besavis; el Mateu i la Maria, ha retornat a la vida una magnifica construcció datada del 1882. https://www.masiamateuagusti.com/

La Masia Mateu de l'Agustí, convertida en allotjament rural -masoveria, es troba situada als Masos de Llimiana.

Masia Mateu ha  estat rehabilitada amb valors de sostenibilitat, utilitzant energia renovable per aerotèrmia i solar.

El nom de les antigues finques; La Teulera, El Vinyac, Reguants, l’ Espigolar, son avui els  noms d’un total de sis habitacions,  quatre de dobles i dues de triples; totes amb bany privat, en-suite.

Un gran espai tipus loft - sala d'estar, cuina, menjador , llar de foc/estufa - amb capacitat per 14 persones, us donarà caliu, amb una cuina completament equipada.

Desperta't amb vistes a la serra del Montsec, al llac de Cellers, a  la vila de Llimiana, al castell de Mur i als Pirineus.

Després d’un llarg procés de rehabilitació, avui Masia Mateu de l’Agustí és una realitat. Una llarga tradició familiar es manté viva després de segles de treball i esforç.

Des del CEI Pallars Jussà https://www.ceipallarsjussa.com/   hem realitzat el pla de negoci/econòmic financer per a poder optar a l’ajut  LEADER i ens sentim com sempre molt orgullosos d’haver contribuït encara que sigui només una mica a que avui el Pallars disposi d’un nou allotjament d’altíssima qualitat que enriqueix la nostra oferta turística.

Moltes felicitats Roser i Familia per mantenir i renovar la vitalitat d’aquesta masia, senzilla però autèntica que continuarà veien passar generacions.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.