27Juliol2024

Nou emprenedor al Pallars reobre l’alberg de la Torre de Capdella a la Vall Fosca


Tenim un nou emprenedor al Pallars.
Pep Castelló reobre l’alberg de la Torre de Capdella a la Vall Fosca. Un espai situat en un magnífic emplaçament vora el riu Flamicell amb precioses vistes al Montsent de Pallars.
L’alberg compta amb 46 places totalment equipades per acollir als amants de la natura, l’esport i ara també; la gastronomia.
Pep Castelló, cuiner de professió, ha treballat amb Quique Dacosta, Ricard Camarera i Paco Morales, un autèntic  univers d’estrelles Michelin. 

Vicent Alonso, mestre arrosser, premi millor fideuà de Gandia i millor arròs de Xàtiva i Josep Bertran  el l’organització, logística i control de qualitat, formen l’equip de restauració de l’Alberg.

Riders, excursionistes, motards,  famílies i públic en general, teniu un nou motiu, si es que en feia falta algun més, per apropar-vos a la Val Fosca.

Esmorzars de forquilla amb allipebre d’anguila, Mullador de tonyina, i gaspatxo muntanyès.

Esmorzars d’entrepà; Almussafes, Chivito i Brescada i com no el “La Torre” amb filet de poltre i formatge de la Vall.

I per dinar els espectaculars arrossos;  Arròs de muntanya, arròs negre de rap i sèpia, Fideuà de Gandia i paella Valenciana. Per encàrrec ; fideuà d’ànec , poma i foie, entre d’altres...

En Pep ens va demanar que l’ajudéssim amb el pla d’empresa per capitalitzar l’atur . Tenia pressa, molta pressa per impulsar el seu projecte i en un temps record ho te tot a punt. Obre aquest cap de setmana i ha sigut un plaer ajudar-lo. Una energia desbordant, un equip de professionals i sobretot amics i un repte fantàstic; continuar millorant l’oferta gastronòmica i d’allotjament de la Vall Fosca.

Molta sort Pep! Aquest equip no pot fallar.

https://www.ceipallarsjussa.com/

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball i amb la col•laboració de la Diputació de Lleida.

 

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.