27Juliol2024

Una setantena de professionals d’ens públics es formen en l’actualització d’ eines per a l’administració electrònica

L’epicentre de Tremp va acollir ahir una jornada de formació amb la participació d’una setantena de professionals dels ens públics de les comarques del Pallars Jussà, la Noguera, la Cerdanya i el Pallars Sobirà amb l’objectiu de proporcionar a aquests professionals noves eines per a l’ús de la gestió electrònica que utilitzen en el seu dia a dia.
La jornada, organitzada des del Consell Comarcal del Pallars Jussà, la Diputació de Lleida, el Consorci AOC i esPublico, s’enfocava en actualitzar els coneixements vers les funcionalitats, eines i serveis del programa de la gestió d’expedients així com resoldre els principals dubtes relatius a qüestions econòmiques i contractuals.

Des del Consell s’ha considerat que la formació contínua dels i les treballadores que formen part de les administracions públiques és un eix clau per al desenvolupament d’una administració àgil,  transformadora i al servei de la ciutadania, especialment per a  facilitar-ne el seu ús a l’usuari. 

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.