28Febrer2024

El Pallars Jussà, present un any més a Fitur

Tècnics i representants del Consell Comarcal del Pallars Jussà i del Geoparc Orígens presents a la Fira internacional del Turisme de Madrid que se celebra del 24 al 28 de gener

La comarca està present a l'espai de la marca Pirineus que el Patronat de Turisme de Lleida disposa dins l’estand de l'Agència Catalana de Turisme.
Maria Pilar Cases, consellera comarcal de turisme i la tècnica de l’àrea Anna Prat han assistit a la fira que enguany posa el focus en la sostenibilitat com a fil conductor. En aquest àmbit, el Patronat de Turisme de Lleida ha rebut el reconeixement de la categoria Biosphere Gold Destination que lliurada el passat dimecres per l’ Instituto de Turismo Responsable.

El turisme pallarès hi promociona l'oferta de turisme actiu i esports d'aventura, de neu,  i natura, sense oblidar-se dels productes culturals i la gastronomia. A més, es posa èmfasi en el patrimoni natural i cultural que disposa de diferents reconeixements internacionals com el de Patrimoni Mundial per la Unesco, així com d’altres segells internacionals de protecció i de desenvolupament socioeconòmic sostenible. 

El Geoparc Orígens dona a conèixer el seu museu a l'aire lliure

A l’estand de Catalunya s’hi han organitzat diferents actes, entre ells, la presentació del projecte Geoparc Orígens Virtualis Musem – un museu virtual a l’aire lliure pioner que explica la formació dels Pirineus en tres dimensions mitjançant experiències immersives de realitat virtual i augmentada. La presentació ha anat a càrrec del director de Digivisión José Antonio Muñiz a l'estand de Geoparques de España.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.