27Juliol2024

RENOVACIÓ SEGELL

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, conjuntament amb els altres 13 Ateneus Cooperatius de Catalunya, organitza una formació en cooperativisme adreçada a gestories, assessories, tècnics/ques de l’administració vinculades a promoció econòmica i assessors/es d’empreses.
Les persones assistents podran aprofundir en el detall de la regulació de l’empresa cooperativa, així com en el seu règim fiscal, econòmic, comptable, societari i laboral, i les fonts de finançament amb que habitualment compten les cooperatives.

Per les entitats que ja han realitzat aquesta formació poden renovar el segell participant a la sessió de renovació participant a la sessió de renovació: FONS DE RESERVA OBLIGATORI I ALTRES FONS

Per poder assistir a la FORMACIÓ que és gratuïta i online, cal inscriure’s a l’enllaç: https://serveis.acapa.cat/program/

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.