27Juliol2024

Tenim una nova emprenedora al CEI Pallars Jussà

La Rose Matiello és naturòpata i experta en Bioteràpia. La seva especialitat és el tractament de malalties musculars amb tècniques manuals i mecàniques, on es tracta el cos com un tot i no només com una dolència focalitzada. La Rose treballa el Quiromassatge de relaxació per descontracturar a través de la termoteràpia, l’electroteràpia i els ultrasons per alleugerir el dolor.
La rehabilitació es tracta a través de la kinesiología (embenatge neuromuscular), estiraments, mètode Cyriax i punts gallets en casos clínics com: lumbàlgia, tendinitis, pinçaments, dorsàlgia, cervicàlgia, genolls i epicondilite. Ofereix també reflexologia podal, drenatge Limfàtic manual i pressoteràpia mecànica.
La Rose te una dilatada experiència en aquestes tècniques i s’estableix al CEI Pallars Jussà des d’on oferirà serveis als seus pacients.
Ha estat un plaer formar part d’aquest procés emprenedors i allotjar la teva empresa al Centre d’Empreses Innovadores CEI Pallars Jussà.
Endavant i molta sort Rose.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.