27Juliol2024

Aquest cap de setmana engega el Bus de la Festa del Pallars Jussà

La matinada de dissabte a diumenge el Bus de la Festa del Pallars Jussà farà el seu primer viatge de la temporada amb destinació a la festa major de La Pobla de Segur.

Sota el lema “De festa major, mou-te amb llibertat i seguretat” la matinada de dissabte començarà a funcionar el Bus de la Festa del Pallars Jussà, que fins a primers de setembre recorrerà les festes majors més concorregudes de la comarca.

Aquest servei enguany inclou un total de 15 trajectes 9 dels quals amb sortida i arribada a Tremp, 4 amb sortida i arribada a la Pobla de Segur i 2 a Isona. En total el bus viatjarà a 12 festes majors entre el 22 de juliol que se celebra la festa de la Pobla de Segur i tancarà el 9 de setembre amb la de Tremp.

El Bus de la Festa és un projecte que impulsa l’Oficina Jove del Pallars Jussà, amb els suport dels ajuntaments i comissions de festes i la col·laboració del cos de Mossos d’Esquadra  i té com a objectiu la prevenció dels accidents de trànsit els dies de més afluència de joves a les festes locals.

L’edició passada el bus va aconseguir unes xifres de rècord, transportant gairebé 2.000 joves el total, cosa que demostra la conscienciació creixent del jovent per una mobilitat segura.

El bus té la sortida a la una de la matinada i els horaris de retorn són a les 4 i a les 6 de la matinada, a partir d’aquest hora el bus fa tants viatges com sigui necessari per transportar totes les persones joves que volen utilitzar aquest servei per tornar a casa. Per evitar incidents durant en el viatges de retorn, sempre més multitudinaris, a part d’un xofer i un controlador dins el comboi, l’edició passada ja es fa reforçar el servei amb un informador a la parada que ordena els accessos al bus.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.