12Juny2024

Reconeixement als alcaldes del Pallars Jussà que no opten a ser reelegits

El Consell d’Alcaldies del Pallars Jussà també homenatja Francesc Borrell, alcalde de Salàs, traspassat durant aquesta legislatura.

El Consell d’Alcaldies del Pallars Jussà, en la darrera sessió de la legislatura, ha volgut mostrar el seu reconeixement als quatre alcaldes i un president d’EMD que no optaran a la reelecció en les properes eleccions municipals.

Així, els encara alcaldes de Castell de Mur, Josep M. Mullol i Miret; Llimiana, Josep Terré Escolà; Sarroca de Bellera, Josep Ramon Lloret i Loan; i Salàs de Pallars, Enric Cambon; i el president de l’EMD de Sossís, Josep Aleu i Agullana, han rebut l’escalf dels alcaldes i alcaldesses de la comarca i se’ls ha fet lliurament d’un obsequi de record de la seva etapa com a caps dels seus respectius consistoris.

El President del Consell d’Alcaldies, Jordi Navarra ha remarcat que encapçalar la representació d’un municipi comporta obligacions i responsabilitats, drets i deures però per damunt de tot la possibilitat de resoldre problemes i ajudar la gent.

Durant l’acte també s’ha homenatjat la figura del Francesc Borrell, que durant 18 anys va estar al capdavant de l’ajuntament de Salàs de Pallars i conseller comarcal des de 2007 que va morir durant aquesta legislatura encara en actiu.

Durant l’acte, tots els presents han tingut paraules de d’agraïment al Sisco i n’han destacat l’entusiasme en la defensa de la causa pública i dels interessos de la comarca i hi ha estat present l’esposa de Borrell, Lourdes Baulies, a qui se li ha fet el lliurament d’una placa commemorativa de reconeixement al seu compromís polític amb la comarca.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.