27Juliol2024

Tenim una nova emprenedora al CEI Pallars Jussà

L’Annabel Guiard, una noia d’origen francès que porta uns anys residint al Pallars, entra a formar part de la família empresarial del CEI Pallars Jussà. L’Annabel és una terapeuta Holística especialitzada en teràpies emocionals intuïtives, Flors de Bach i massatges antiestrès amb aromateràpia. La seves especialitats son el Shiatsu i el Chikung; el primer és un massatge sobre un futon que a base de digitopuntura, estiraments i pressions, te com a objectiu harmonitzar i equilibrar les energies corporals.
El Chikung és una gimnàstica tradicional xinesa que combina moviments suaus del cos amb la concentració mental i la respiració per no només mantenir la forma física sinó també i sobretot regular la tensió i l’estrès quotidià.

Estem segurs que l’entorn natural en mig del bosc, on es troba situat el CEI Pallars Jussà, serà l’ambient ideal per que l’Annabel i els seus clients puguin trobar la pau , serenitat i tranquil•litat que aquestes tècniques de relaxació demanen.

Podeu trobar més informació de la seva oferta de serveis a l’Instagram @annabelguiard

La podeu trobar al CEI Pallars Jussà ; Edifici CITA baixos, Carretera C-13 Km 90’2.
Podeu contactar i demanar cita prèvia al 615 57 84 44

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.