01Juliol2024

La emprenedora Maimuna Camara rep el premi a la millor emprenedora Jove 2021 de l’Ap Lleida

L’empresària Maimuna Camara , impulsora del projecte Dinnasire, ha rebut aquest passat divendres el premi a la millor emprenedora jove 2021 de l’associació de dones professionals i empresàries de Lleida AP Lleida. El projecte Dinnasire ha creat una línia de roba amb un disseny que uneix les teles ètniques africanes molt acolorides amb un tall occidental. El resultat, una línia de moda pret a porter d’estil molt europeu amb un forta dosis de caràcter ètnic africà.
L’empresa que ha estat assessorada des del seu inici pel servei del CEI Pallars Jussà avui està venent via ecomerce a tot el món i ja compta amb un taller a varis treballadors.
El Vicepresident del Consell Comarcal, Toni Millet ,el regidor de l’Ajuntament de Tremp Leo Melgarejo i el tècnic del CEI Pallars Jussà, van acompanyar-la en la recepció d’aquest important guardó.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.