01Juliol2024

El programa “Volando Voy” de Jesús Calleja aterra al Pallars Jussà

El programa de televisió “Volando Voy” de la cadena Cuatro ha visitat el Pallars Jussà. El conegut presentador Jesús Calleja i el seu equip han estat gravant la comarca a principis de juny.
A cada capítol Calleja arriba amb helicòpter a una zona desconeguda del territori i en descobreix els pobles i la seva gent. En aquesta ocasió ha tingut l’oportunitat de descobrir el Pallars Jussà i sobrevolar-lo acompanyat de personatges pallaresos. El rodatge ha acabat amb un acte a la plaça del Mercat de Salàs de Pallars, on s’han projectat algunes de les gravacions de tota la setmana i s’han comentat les imatges amb els i les protagonistes. El programa s’emetrà a la tardor i es preveu carregat de sorpreses.  

Jesús Calleja ha explicat a les xarxes socials que durant la seva estada al Pallars Jussà ha viatjat en el temps, i ha aprofitat també per a pedalar les sorprenents rutes en BTT que ofereix el Jussà.

La gravació del “Volando Voy” ha estat possible gràcies a la implicació del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i a la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà, de diversos Ajuntaments on s’han realitzat les gravacions, així com de tots els pallaresos i pallareses que hi han participat com a protagonistes o acollint a l’equip de gravació.

A banda d’aquesta iniciativa, el Consell Comarcal del Pallars Jussà és un col·laborador de la Catalunya Film Commission, facilitant al sector audiovisual idees de localitzacions entre la diversitat de pobles i paisatges que defineixen la comarca, per tal de gravar anuncis, pel·lícules o programes de televisió, tal com s’ha fet en anteriors ocasions.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.