01Juliol2024

Nou cas d’èxit del servei Reempresa del Pallars Jussà

La Cristina Cirera guanyadora del premi Jove emprenedor 2020, protagonitza un nou cas d’èxit del servei Reempresa al Pallars Jussà. Un projecte de transformació de l’ametlla conreada tota la vida per la seva família en tot un seguit de productes com l’ametlla garapinyada, salada , els carquinyolis , les pastes d’ametlla i els torrons, passen a fabricar-se en l’antiga Fabrica de galetes i torrons Verdeny de Tremp. Enllaça així la modernitat amb la tradició d’una empresa centenària.
La jove emprenedora Cristina Cirera i l’empresari pastisser Miquel Verdeny acorden continuar donant vida a unes instal·lacions industrials que daten dels anys trenta del segle passat situades en ple passeig Dr. Pearson de Tremp, amb un projecte jove, renovat i innovador.

Tremp recupera gracies a quest projecte de Reempresa una centenària industria recordada per molta gent gràcies al dolç aroma que IMPREGNAVA la zona en cada fornada de galetes.
Passat i futur s’uneixen per continuar una tradició pastissera que data del 1893, avui protagonitzada per l’ametlla un ingredient estretament lligat amb el Pallars Jussà quan el seu color i aroma transforma tot el paisatge de la Conca.
Enhorabona Miquel i Cristina heu enllaçat la tradició amb la modernitat, donant encara més valor al vostre producte. Moltes felicitats i molts èxits!!!
CEI Pallars Jussà amb la reactivació econòmica.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.