27Juliol2024

Una trentena de joves netegen l'entorn de la presa de Sant Antoni

El CEI Pallars Jussà ubicat a l'edifici del CITA, prop de la presa de Sant Antoni, es troba situat en un Paratge preciós en mig del bosc. Malauradament i per tenir un fàcil accés, algunes persones que hi acudeixen no tenen ni la cura ni el respecte que aquest entorn mereix. Malgrat això, tenim la gran sort de que els usuaris que allotgem no només son grans emprenedors i alguns empresaris consolidats sinó que també son grans persones i molt bons ciutadans.
El passat cap de Setmana, la Meritxell Espejo i el Jordi Corts, un dels nostres teletreballadors allotjats van organitzar de manera completament altruista, una campanya de neteja de tot l’entorn de la presa de Sant Antoni. Durant tot el matí de dissabte, una trentena de persones van treballar per fer que l’entorn del CEI Pallars Jussà sigui encara més un lloc idíl·lic per poder instal·lar el teu projecte empresarial o teletreballar al Pallars.

 


Gràcies Jordi i Meritxell i gracies a tots els que vau col·laborar a construir un país millor
“Molta gent petita , en llocs petits , fent coses petites, poden canviar el món”

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.