27Juliol2024

El Jussà engega una campanya per fer seguiment de l’impacte de la COVID-19 a la comarca

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha iniciat una campanya de sensibilització per a la prevenció del covid-19 dirigida al teixit comercial i productiu de la comarca, i als seus usuaris per tal d’establir una radiografia sobre l’impacte de la crisi sanitària ha tingut al territori a nivell econòmic i social.
Així doncs, la campanya que ha començat amb dues sessions, una a Tremp i l’altra a la Pobla de Segur coincidint amb el mercat setmanal, permet l’anàlisi de qüestions com l’impacte econòmic en les diferents activitats, com s’han viscut les fases de la pandèmia i de recuperació en etapa de represa.

A més, la conversa amb els comerciants i paradistes permet informar sobre les diferents mesures de prevenció i alhora, consultar si s’han trobat incidències pel que respecta al compliment de les mesures de seguretat. Les visites concertades amb els ajuntaments, es fan amb l’acompanyament de les policies locals, que durant  la pandèmia han fet tasques de seguiment del compliment de les mesures a seguir en cada moment.

Josep Maria Mullol, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha comentat que la campanya permetrà conèixer de primera mà les afectacions o reptes que s’han viscut durant la crisi  per tal de fer-ne balanç i així, poder implementar mesures de suport conjunt. 

Aquestes sessions es repetiran en altres àmbits i entre els vianants de les dues poblacions i també estan previstes a Isona i en altres municipis i espais de la comarca com piscines, zones de platja als embassaments, espais d’interès turístic, etc. Amb la finalitat compartida de conscienciar sobre la importància del compliment de les mesures en cada moment, actualment l’ús de la mascareta, neteja de mans i el manteniment de les distàncies de seguretat tant en espais públics com privats.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.