12Juny2024

El Pallars Jussà l’entorn ideal per al turisme segur i de qualitat

L’extensa comarca del Pallars Jussà, afronta la campanya d’estiu que ofereix possibilitats de gaudir d’ un entorn immillorable envoltat de natura i patrimoni cultural.

El Pallars Jussà, situat a la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, promociona els atractius turístics en el marc de la campanya “l’escapada ideal” i posa en valor el potencial de la comarca.
L’entorn natural i paisatgístic de la mateixa, fa del Jussà un entorn privilegiat, allunyat de les aglomeracions, del que gaudir d’activitats a l’aire lliure, practicar esports de muntanya, banyar-se en espais habilitats als embassaments, en definitiva, l’ambient ideal per als amants de la natura i del patrimoni cultural.   

El president del Consell Comarcal, remarca també que la zona de l’Alt Pirineu i Aran ha estat una de les primeres regions sanitàries en finalitzar el procés de desconfinament i entrar en fase de represa, fet que ha permès treballar i implementar totes les mesures necessàries per a garantir un turisme segur i de qualitat.

La campanya “el Pallars Jussà, l’escapada Ideal”, impulsada mitjançant les xarxes socials i en suports publicitaris en mitjans de comunicació i en trens metropolitans de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), posiciona la comarca com una de les que té gran quantitat d’indrets per explorar i entorns idíl·lics per desconnectar, afavorint un turisme familiar i gens massificat.

 

En aquesta línia s’ha fet arribar al sector turístic, imatges adaptades a les diferents xarxes socials per tal que puguin difondre la campanya incidint també en que el Pallars Jussà està ubicat a l’Alt Pirineu i Aran a menys de dues hores de Barcelona i a una hora i poc de Solsona, Barbastre o Lleida.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.