07Desembre2022

Retorn gradual a l’activitat normal del Consell Comarcal del Pallars Jussà

Amb el progrés de les diferents fases de desescalada, el Consell Comarcal del Pallars Jussà avança també amb la incorporació progressiva del personal i l’atenció presencial dels usuaris.

L’activitat del Consell Comarcal del Pallars Jussà va tornant gradualment a la seva activitat de forma que actualment gairebé el 50% de la plantilla ja treballa de forma presencial si bé atenent al públic amb cita prèvia per garantir les mesures de seguretat tant per als usuaris com per als personal.

Mentre ha durat el moments més greus de la pandèmia, el consell ha mantingut operatius tots els serveis si bé adaptats a la realitat de cada moment.

Des de l’inici del confinament el 16 de març, s’han prestat serveis presencials quan ha sigut imprescindible com és el cas del tractament i recollida de residus diària en torns setmanals o el repartiment puntual d’aliments per part de serveis socials. La resta de serveis s’han continuat oferint mitjançant el teletreball.

Els telèfons de tots els equipaments han estat operatius en tot moment, desviats als mòbils dels seus responsables que han fet de filtre i derivació de tasques a la resta de treballadors/es.

El procés de desescalament es va iniciar amb la reobertura de la deixalleria comarcal el dia 26 d’abril i el retorn esgraonat de personal als edificis de serveis a partir de l’11 de maig. Des del 25 de maig ja s’atén de forma presencial mitjançant cita prèvia els usuaris que tramiten ajuts per al lloguer d’habitatges i altres, i el personal que feia les tasques en teletreball s’ha anat incorporant progressivament a la feina presencial, de manera que aquesta setmana el 50% de la plantilla ja treballa des dels 4 edificis que acullen serveis del consell.

En els proper dies i setmanes s’aniran produint més incorporacions del personal fins a arribar al màxim viable per poder complir amb les mesures de seguretat i distanciament. Així doncs una part del personal alternarà el règim de teletreball i presencial en torns setmanals, com a mínim durant el mes de juny.

La Comissió Permanent de govern del Consell Comarcal continua analitzant setmana a setmana la situació i va prenent les decisions adaptades a la realitat canviant. Des que es va iniciar la crisi de la Covid19 s’ha dut a terme també una junta de govern, una junta informativa, un consell d’alcaldes i està previst per a la propera setmana un ple ja presencial. Aquests han estat també altres elements que han garantit el funcionament normal de l’ens comarcal , tot i les circumstàncies.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.