13Juny2024

El Consell Comarcal del Pallars Jussà programa diferents accions de dinamització econòmica

 El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha contractat aquesta setmana fins a 5 accions de dinamització de diferents sectors econòmics, a través del projecte “Treball a les 7 comarques”.

Aquestes accions se centraran en els sectors dels serveis socials, primari i turístic, donant continuïtat a la feina realitzada en anys anteriors, seguint les línies de treball del Pla estratègic de desenvolupament econòmic i social de la comarca.

En l’àmbit dels serveis socials, l’acció contractada té com a objectiu oferir noves oportunitats per a les persones amb necessitats de suport, des de la promoció de l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat i de les persones en risc d’exclusió i l’accés a una atenció integrada per a les persones en situació de cronicitat.

En l’àmbit turístic s’implementaran 3 accions. La primera donarà continuïtat al seguiment de l’estratègia turística comarcal i també a l’assessorament a les empreses del sector per a la consolidació d’un model de turisme sostenible i responsable.

La segona acció consisteix en l’anàlisi, revisió i diversificació de l’oferta ecoturística de la comarca, donant seguiment al treball dut a terme els darrers dos anys en què ja s’ha treballat el turisme d’observació de fauna salvatge. Novament s’inclourà l’assessorament personalitzat a empreses d’ecoturisme del nostre territori.

La tercera acció consisteix en la realització de 5 seminaris per a la millora de les competències professionals en màrqueting turístic i digital per a empreses turístiques. Els darrers anys aquest tipus de seminaris han tingut molt bona acollida per part del sector turístic per la qual cosa s’ha comprovat la necessitat de seguir treballant en la millora de la qualitat de la nostra destinació en aspectes com el màrqueting i la comunicació digital.

El projecte, “Treball a les 7 comarques“ subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, permet al Consell Comarcal i l’Ajuntament de Tremp treballar en la creació d’activitat econòmica i la generació d’ocupació, amb l’objectiu d’aconseguir desenvolupar un entorn socioeconòmic que afavoreixi la permanència de la població al territori.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.