27Juliol2024

Som al teu costat... Violència masclista domèstica i altres víctimes vulnerables

El Servei d’Infomació i Atenció a la Dona del Consell Comarcal del Pallars Jussà, facilita aquest material preventiu davant possibles casos de violències en ple confinament. La guia, editada pel cos de Mossos d’Esquadra inclou consells de seguretat sobre diferents emergències així com els circuits d’actuació necessaris en cada cas mentre duri l’actual estat d’alarma per l’emergència sanitària del covid19. 
En cas de detectar o viure situacions de violència sempre cal acudir a les autoritats competents, és a dir contactar amb el 112 des d’on s’activarà als Mossos o a altres serveis necessaris.

Fes clic AQUÍ per descarregar la guia de consells de seguretat

Alhora, recordem que des del Consell Comarcal del Pallars Jussà existeix un telèfon per a emergències socials: 629 441 318, així com el telèfon del Consell Comarcal: 973 65 01 87 , des d’on es facilita suport i atenció per part dels tècnics/es dels diferents serveis socials bàsics davant casos de violències o altres tipus de vulnerabilitat social.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.