27Juliol2024

Ofertes de feina per cobrir llocs d'emergència sanitària al Pallars

L’estat d’emergència sanitària provocat pel Covid19, ha provocat la necessitat de reforçar les plantilles de personal sanitari, geriàtric i altres especialitats en diferents centres de la nostra comarca. Des de l’Oficina de Treball de Tremp s’ha fet una crida per cobrir diferents places per poder oferir l’atenció de qualitat que aquesta situació requereix.


Per optar per alguna de les ofertes cal fer una inscripció al portal de Feina Activa seguint els enllaços que trobareu a continuació:


EMERGÈNCIA SANITÀRIA AL PALLARS. OFERTES DE FEINA

CENTRE GERIÀTRIC DEL PIRINEU:
- AUXILIARS DE GERIATRIA - Enllaç 
- PERSONAL DE LA NETEJA - Enllaç 
També accepten candidats que no tinguin formació però amb experiència en cures de la gent.

HOSPITAL DE TREMP
- AUXILIARS DE GERIATRIA/INFERMERIA/ODONTOLOGIA/VETERINÀRIA o bé
  CUIDADORS AMB UN MÍNIM DE CONEIXEMENT BÀSIC SANITARI. - Enllaç

D’altra banda, el Departament de Salut ha llençat una crida per tal d’elaborar una borsa única de professionals dels diferents àmbits relacionats amb la sanitat. Aquesta permetrà donar una cobertura més eficient a les necessitats que es generen cada dia en diferents centres de salut d’arreu de Catalunya, així com per donar servei o als nous espais sanitaris que s’estan creant per donar resposta a la pandèmia.

https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/crida-nous-espais/

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.