13Juny2024

Trencar mites sobre les violències de gènere “També va amb tu”

El Consell Comarcal del Pallars Jussà inaugura l’exposició “Trencant Mites” , dins la campanya “També va amb tu”, una iniciativa per promoure la responsabilitat col·lectiva en l’erradicació de les violències masclistes i lgbtifòbiques.

La mostra impulsada des del Servei d’Atenció i Informació a la Dona i el Servei d’Atenció Integral del Consell Comarcal del Pallars Jussà reflecteix situacions de violència de gènere que es produeixen en espais quotidians, amb l’objectiu de sumar esforços en l’eliminació d’aquests comportaments.

Moltes vegades les violències de gènere queden invisibilitzades  i en aquest sentit els diferents plafons mostren  situacions que  totes i tots hem viscut o vist en alguna ocasió en espais com són el carrer, l’àmbit laboral, els centres educatius i els entorns de festa i l’oci nocturn, per posar de manifest que malgrat les haguem interpretat de manera naturalitzada, no ho són.

L’exposició, que s’ha inaugurat en motiu del 8 de març, es preveu que sigui itinerant en els diferents ajuntaments del Pallars Jussà i també es posarà a disposició d’altres serveis i entitats que així ho sol·licitin.

Josep Maria Mullol, president del Consell Comarcal,  ha remarcat que des del Consell Comarcal, es segueix treballant de manera transversal en les polítiques públiques que garanteixen la  igualtat real i efectiva de totes les persones així com en la voluntat de  crear més espais de dret  lliures de qualsevol  violència de gènere,  micromasclisme o discriminació per raons d’identitat de gènere  o orientació sexual.

Aquesta actuació s’ha  realitzat amb el suport del Ministeri de la Presidència, Relació amb les Corts i la Igualtat, a través de la Secretaria d’Igualtat amb el finançament  de les aportacions per al  Pacto de Estado Contra la Violencia de Género, per tal  d’impulsar polítiques que eradiquin la violència de gènere a nivell Estatal. 

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.