02Juliol2024

El Servei Catalunya Emprèn realitza Taller Formatiu Google My Bussines en col·laboració amb el Mobile Week 2020

El passat 20 de es va celebrar el taller formatiu ”Google My Bussines , interactua amb els teus clients potencials amb Google de forma gratuïta” El taller organitzat pel servei Catalunya Emprèn i Pallarsactiu en col·laboració amb l’ajuntament de Tremp va comptar amb la participació d’una trentena de persones entre empresaris, emprenedors i estudiants.
El Taller va oferir eines i coneixements per tenir el control de la ubicació a Google Maps de la nostra empresa i saber utilitzar el Google My Bussines per connectar amb els nostres potencials clients mes fàcilment a través del buscador Google i Maps. El Taller va ser impartit per la Comunity manager Ester Barqué.

El Taller forma part de la formació que el Consell Comarcal a través del programa Catalunya emprèn ofereix a empreses i emprenedors per millorar la formació en els àmbits empresarials i i d’emprenedoria.

El proper mes de març els dies 12 i 19 de març i 2 d’abril, es celebraran els Dijous emprenedors. Tres sessions formatives  dedicades a treballar eines per emprendre, accelerar i innovar el projecte empresarial. Els Tallers aniran a càrrec del Professor Jordi Puigdellivol, creador del Model de negocis SCOPE.

Us hi esperem

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.