28Febrer2024

El Consell del Jussà a l’acte commemoratiu dels 40 anys de FGC

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha estat present en l’acte de commemoració celebrat en motiu dels 40 anys de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Un acte que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Torra, el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, el president de FGC, Ricard Font i el president i el vicepresident del Consell Comarcal, Josep Maria Mullol i Antoni Flores, respectivament.

En el marc de la trobada des del Consell Comarcal s’ha valorat positivament la gestió que s’està duent a terme tant de les pistes d’hivern com de la línia de la Pobla de Segur, traslladant també la necessitat de millorar les combinacions horàries, en la que ja s’està treballant.
Així doncs, es pretén facilitar els enllaços amb altres trens d’alta velocitat per accedir a localitats més grans com poden ser Barcelona o Madrid i alhora, optimitzar més el servei i fomentar l’ús del transport públic entre els usuaris del Pallars Jussà.
Finalment, en un ambient distès, també s’ha traslladat la petició sobre la necessitat d’arranjar el port de Comiols, per tal de millorar les comunicacions i l’accés als diferents nuclis. En aquest sentit, Josep Maria Mullol, president del Consell Comarcal, ha dit que les comunicacions són un dels eixos clau per al desenvolupament econòmic i social d’un territori i a més, aquesta petició ja comptava amb el suport unànim dels alcaldes i alcaldesses de la comarca en l’anterior legislatura.     

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.