27Juliol2024

Finalitza la VII edició del camp de treball del Geoparc Conca de Tremp-Montsec

Disset joves de deu països diferents han viscut un any més, l’experiència del camp de treball internacional Reading Life in the Rocks que té com a objectiu la divulgació del territori.
La setena edició d’aquesta experiència, ha permès als seus participants desenvolupar tasques de conservació i restauració del patrimoni natural i cultural de diferents zones del Geoparc Conca de Tremp-Montsec.

“Els programes de voluntariat permeten conscienciar al jovent de la importància de cuidar el territori i valorar el patrimoni que els envolta. I alhora, compartir una experiència vital i fomentar l’intercanvi cultural”, explica  Josep Maria Mullol, president del Consell Comarcal.

A banda, també han gaudit d’activitats com una excursió a la Vall Fosca i el Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici amb la col·laboració  de l’Ajuntament de la Torre de Capdella,  del conjunt monumental de Castell de  Mur, amb el suport de l’Ajuntament de Castell de Mur i d’altres equipaments turístics de la comarca com les Botigues Museu de Salàs de Pallars, el Museu de la Conca Dellà d’ Isona, i la Central Hidroelèctrica de Talarn. 

Reading Life in the Rocks està organitzat per la Direcció General de Joventut, gestionat per la Coordinadora Rural de Catalunya (CRUC), amb la col·laboració del Geoparc Mundial de la UNESCO Conca de Tremp- Montsec, el Consell Comarcal del Pallars Jussà, i els ajuntaments de Talarn, Salàs de Pallars i Senterada. 

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.