27Juliol2024

Els alumnes de l'Aula visiten l'Epicentre

Una vintena d'alumnes de l'Aula Universitària de Tremp 2018-2019, han passat aquesta setmana per l'Epicentre, el centre de visitants del Geoparc. Acompanyats per la tècnica de comunicació del projecte FEDER “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la Dinamització Turística del Pallars Jussà, han conegut aquest espai de més de 700m2 d'exposicions interactives que ofereixen un bon tast de tot el que es pot gaudir al Pallars Jussà. Els visitants també han conegut els diferents projectes turístics que s'estan duent a terme a la comarca amb gràcies a fons europeus.

L'EdA permet aprendre amb tallers amens, eminentment pràctics i a l'aire lliure sobre diferents àmbit educatius com la geologia, la paleontologia, el patrimoni cultural o la indústria entre d'altres, oferint un ampli ventall d’activitats relacionades amb les ciències de la terra, la història i la societat i  adaptant-los a les necessitats de primària, secundària i batxillerat.

La iniciativa ha estat molt ben rebuda entre els alumnes que es converteixen en els millors prescriptors del territori entre els seus familiars i amics.
Enguany i degut a l'èxit de convocatòria l'Aula universitària de Tremp realitzarà les xerrades a l'Espai cultural de la Lira.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.