16abril2024

Jornada professional per a la prevenció de l’extremisme violent

El Servei d’Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà, juntament amb la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania han ofert a professionals en l’àmbit de l’acollida una sessió sobre “Prevenció de l’extremisme violent que utilitza l’Islam com a excusa”.
Durant al sessió es van identificar els factors que poden conduir determinades persones a adoptar ideologies de caire extremista i fins i tot violent. Així mateix, es van analitzar quines són les eines de les quals disposa l’administració local per tal d’evitar l’expansió d’aquestes ideologies.

Una bona prevenció per part dels diferents àmbits amb que interactua la persona són claus per una bona integració en la societat. Incidint en aquelles etapes de formació de la identitat de la persona que poden desembocar en la desigualtat entre persones d’orígens culturals diversos i generar situacions de vulnerabilitat permetent l’entrada d’ideologies basades en l’odi.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.