15abril2024

El Consell promou una campanya de sensibilització incidint en l’ús responsable dels residus

Més de 800 alumnes de tota la comarca podran treballar la importància de la recollida selectiva, la pròpia responsabilitat i analitzar la situació actual de l’entorn a nivell mediambiental.


El Consell Comarcal del Pallars Jussà endega una campanya que es preveu finalitzarà al maig, amb l’objectiu de conscienciar als agents i les entitats clau de la societat pallaresa sobre els reptes que planteja l’actual ritme de generació de residus a nivell comarcal i global.

En aquest sentit, s’estan duent a terme tallers i jocs cooperatius que permeten debatre possibles alternatives de gestió i de consum més sostenibles.

La vicepresidenta del Consell , Maria Pilar Cases,  ha comentat que “tenim un gran repte com a societat alhora de  construir un futur més sostenible a la comarca i també al món, per això és necessari posar el punt de vista sobre el paper que hi juga l’educació i el retorn que se’n fa des de la infància a la joventut ”.  

Aquestes sessions tenen lloc a Tremp, al Col·legi Maria Immaculada i a l’Institut; a la Pobla de Segur a l’Escola els Raiers, i als centres educatius de la ZER Pallars Jussà a Isona, Salàs de Pallars i a la Plana de Mont-Ros. També es promourà la iniciativa entre altres col·lectius que participen  al Casal Cívic de Tremp, al programa Noves Oportunitats de l’Associació Reintegra   i  a diversos cursos de formació per a joves que s’estan duent a terme a la comarca.                                                            

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.