28Març2024

Creixen les estades a l’Entorn d’Aprenentatge de Tremp

El Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya signen el conveni de col·laboració, en què també hi participa el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tremp, per facilitar la gestió i el funcionament de l’Entorn d’Aprenentatge de Tremp.

Més de 2.000 alumnes han gaudit aquest passat curs de l’Entorn d’Aprenentatge de Tremp, que també ha augmentat en el nombre d’estades programades per enguany. Aquestes activitats treballen diferents àmbits de les Ciències de la Terra i específicament, el coneixement geològic i edafològic del territori. .

L’EdA de Tremp, que depèn del Departament d’Ensenyament i treballa en col·laboració amb  l’Ajuntament de Tremp, el Consell del Jussà i  l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya,  fomenta des d’una visió competencial i mitjançant la participació activa de l’alumnat, l’observació d’elements del patrimoni singular de la comarca del Jussà. 

El President del Consell , Constantí Aranda,  ha explicat que  “l’EdA és una eina de suport per a desenvolupar projectes de treball en diferents medis singulars i alhora experimentar el coneixement de l’entorn partint dels elements diferencials de la nostra comarca”. 

En aquest sentit, l’alumnat pot  gaudir de diverses activitats didàctiques com les visites a les Botigues Museu de Salàs, el Castell de Mur, tallers paleontològics i geològics, rutes dels últims dinosaures i fins i tot tombs virtuals pel Pallars de fa mil anys.     

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.