27Juliol2024

El Sr. Joan Santacana visita l’exposició ‘Fotografiem l’emprenedoria’ al Col·legi Maria Immaculada de Tremp

El director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida, Sr. Joan Santacana Vélez ha visitat avui 28/02 la exposició “Fotografiem l’emprenedoria” al Col·legi Maria Immaculada deTremp.
Des Del 1 al 28 de febrer el vestíbul del Col·legi Maria Immaculada de Tremp acull l’exposició ‘Fotografiem l’emprenedoria’, que recull les 25 fotografies seleccionades entre els treballs realitzats per l’alumnat dels centres de secundària dels Pallars al concurs d’Instagram dins la Jornada Talent Emprenedor celebrada el 24 de maig de 2018 a Tremp on va participar l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran. Una alumna de 4t ESO li ha explicat la jornada on va participar amb la presentació de l’experiència “Preparem el viatge de final de curs. Alumnes de 3r d’ESO”. També li ha ensenyat la fotografia que va presentar al concurs i li ha explicat el significat de la imatge.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.