03Juliol2024

PRESTACIONS PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER 2019 PER A COL·LECTIUS ESPECÍFICS

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les prestacions per al pagament del lloguer destinades a persones sol·licitants de contractes obtinguts a través de les Borses d’Habitatge i a persones sol·licitants que han estat beneficiàries de les Prestacions Econòmiques d’Especial Urgència.

 

 

 

 

Terminis

El termini per acreditar el compliment dels requisits s'inicia el 21 de gener i finalitza el 31 d’octubre per contractes de lloguer obtinguts a través de la Borsa d’Habitatge i signats a partir de l’1 de novembre i del 21 de gener al 1 de març per les persones beneficiàries de PEEU tipus 2 i tipus 5.

Requisits?

  • Acreditar la residència legal a Catalunya durant 5 anys, dos dels quals han de ser immediatament anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.
  • Estar en risc d’exclusió social i acreditar uns determinats ingressos econòmics.
  • No pagar un lloguer mensual per l’habitatge superior a 400€
  • Tenir domiciliat el cobrament de la prestació en una entitat financera.
  • Estar al corrent de pagament de les rendes de lloguer.
  • Pagar el lloguer de l’habitatge per mitjà de transferència bancària, ingrés en compte o rebut emès per l’administrador de la finca..

Com es pot tramitar?

Presencialment.

A l’Oficina d´Habitatge situada al Consell Comarcal del Pallars Jussà (C/Soldevila,18 Tremp)

Documentació

Us podeu descarregar la documentació a  http://habitatge.gencat.cat o presencialment a l’Oficina d’Habitatge.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.