03Juliol2024

El sector turístic del Jussà aprèn a posicionar-se en el mercat

Una vintena de professionals del sector turístic del Pallars Jussà han participat en el primer dels seminaris que ha endegat el Consell Comarcal del Pallars Jussà aquest matí a l’Epicentre- Centre de Visitants de Tremp, dedicats a la comercialització i màrqueting dels productes turístics.
L’objectiu principal d’aquestes jornades és per una banda, facilitar a les empreses turístiques del Pallars Jussà els coneixements bàsics de comercialització turística i màrqueting i per l’altra, donar-los-hi uns coneixements especialitzats i adaptats a cada realitat per establir la seva estratègia en aquest sector a fi que pugin millorar el seu posicionament.

En la Jornada s’ha posat de manifest la rellevància d’aquestes accions, ja que el nomenament per part de la Unesco del Geoparc Conca de Tremp - Montsec implica nous reptes per aquest sector. En aquest sentit, el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, afirma que  es preveu que el Geoparc  suposi un segell important de posicionament en el mercat turístic que  establirà nous reptes i avantatges i que al mateix temps condicionarà impacte en el territori repercutint  directament al sector i al conjunt de la comarca.

Està previst que els participants d’aquestes sessions puguin disposar d’assessorament individualitzat per a establir estratègies que beneficiïn el teixit empresarial i alhora els ajudin a establir millores en els seus negocis.

 

Aquesta acció, està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc de les accions dins el Programa de Suport al Desenvolupament Econòmic i Social del Pallars Jussà.

 

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.