Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juliol2020

El SIAD del Jussà descentralitza els seus serveis per apropar-se als nuclis

El Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Pallars Jussà ha presentat avui a Isona l’ampliació dels punts d’atenció d’aquest servei, posteriorment està previst realitzar xerrades informatives i divulgatives a la resta de municipis de la comarca.

A partir d’ara els tècnics del SIAD també atendran a les dones a les instal·lacions de l’ajuntament d’Isona amb l’objectiu de facilitar l’accés a aquest servei a dones de tota la comarca i alhora donar a conèixer les possibilitats que aquest servei ofereix a tota la població femenina per afavorir la igualtat d'oportunitats, així com afavorir la participació social i la promoció de les dones.

A la presentació hi ha assistit Rosa Amorós, Consellera de l’àrea de la Dona del Consell Comarcal i diputada al Parlament de Catalunya, l’alcalde d’Isona i Conca Dellà, Constante Aranda, així com representants de les associacions de dones de la zona, entre altres.

El SIAD, que compta amb el suport de l’Insitut Català de les Dones, ofereix suport psicològic i jurídic, informació i orientació al sector femení, alhora que facilita assessorament en tots aquells temes d'interès per a les dones facilitant el seu accés a diferents recursos de tipus laboral, associatiu, cultural i educatiu, entre d'altres.

El Servei d’Informació i Atenció a la Dona del Pallars Jussà va atendre durant el 2012 un total de 248 dones que van acudir al SIAD per temes que van des de l’assessorament i atenció per motius de violència de gènere fins a suport en la creació d’una empresa. Aquest ventall de serveis que engloba el SIAD dóna una idea del caràcter transversal d’aquest ens.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.