Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juny2020

Jocs del món

jocMés de 80 nens i nenes participen a la Pobla en l’activitat Jocs del Món que es realitzà dissabte dia 17
El dia  17 de maig es va realitzat a la Pobla de Segur l’activitat “Jocs del Món” organitzada des del servei d’Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’àrea de joventut de l’Ajuntament de la Pobla de Segur amb la col·laboració de l’EPS (escoltes de la Pobla de Segur) de la Secretaria per a la Immigració i del departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Aquesta activitat s’havia de dur a terme a la Plaça de l’Ajuntament però el mal temps va fer que en l’últim moment s’hagués de realitzar a les instal·lacions de l’IES de la Pobla.  El grup d’escoltes de l’EPS que col·laboraven van explicar i realitzar els amb els nens i nenes que van acudir. Els jocs eren  dels diferents continents Àfrica, Europa, Àsia, Amèrica, Oceania i països, Marroc, el Salvador, Guatemala, Dinamarca, Nova Guinea... 

Dins una societat cada vegada més diversa culturalment l’activitat dels Contes del Món pretén apropar, donar a conèixer les diferents cultures i facilitar la relació de la població autòctona i estrangera de la comarca que en aquests moments es troba i viu a la comarca del Pallars Jussà.

 

  En acabar l’activitat es va fer una xocolatada al pati de l’IES.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.