Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

06Juliol2020

Descobreix de prop els ocells

En diferents èpoques de l'any l'Estació Biològica del Pallars Jussà té operatives tres estacions d'anellament científic d'ocells: als Arenys de la Noguera Pallaresa (Tremp-Vilamitjana), a la Vall Fosca i a Talarn. En aquests indrets s'hi anellen els ocells per conèixer més coses sobre la seva biologia, fenologia i les seves migracions. Per divulgar la importància de la conservació dels ocells s'organitzen jornades de portes obertes a les estacions d'anellament, cursos, i ara hem preparat una nova activitat: sessions particulars d'anellament, per a grups reduïts, al voltant dels allotjaments: hotels, cases rurals, etc.

Aquesta activitat combina l'estudi i la divulgació dels ocells, i permet seduir ambientalment tot aquell que s'hi apropa. L'objectiu és conèixer de primera mà el món dels ocells i una de les metodologies que s'utilitzen per estudiar-los: l'anellament científic. Es tracta d'una activitat molt pedagògica, feta per un anellador expert de l'EBPJ (Pere Josa), on es poden tocar i veure de ben aprop els ocells que normalment ens passen més desapercebuts.

 

Si esteu interessats podeu contactar amb l'Estació Biològica del Pallars Jussà (Jordi Castilló, telèfon 606144895 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.