Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juny2020

Nova jornada de jocs multiculturals per a la convivència

El Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Àrea de Joventud de l’Ajuntament de la Pobla de Segur organitzen una jornada de dedicada als Jocs del Món El proper dissabte 17 de maig a partir de les 17’30 hores a la plaça de l’ajuntament de La Pobla de Segur es durà a terme una nova jornada dels ‘Jocs del Món’.

descarregar cartell

Mitjançant aquestes trobades s’utilitzen diferents jocs multiculturals per tal de facilitar que la infància de la comarca s’apropi a la realitat d’una societat cada vegada més diversa a nivell cultural i la conegui. La jornada finalitzarà amb una xocolatada que compartiran tots els infants assistents.  Aquesta activitat s’emmarca dins del Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà i de l’àrea de joventut de l’Ajuntament de la Pobla de Segur. Compta també amb la col·laboració de la Secretaria per a la Immigració i la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.