Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

29Març2020

Últims programes GR Pirineus

El programa GR emet el divendres dia 5 d'abril a les 22h pel Canal 33 els seus últims programes.

En aquest capitol es faran dues rutes:

  • A la primera ruta descobrirem a fons Vic i els seus voltants: anirem a comprar al mercat, cuinarem amb el Nandu Jubany, visitarem la Fundació Verdaguer a Folgueroles, tornarem a Vic seguint els camins del Bisbe i Abat Oliva, recorrerem el centre històric de la ciutat (museu episcopal, albergueria, les seves mil places…) i acabarem elaborant llonganisses a Casa Riera Ordeix.
  • I en la segona ruta, últim capítol del GR Pirineus, farem un resum del que han estat 26 programes travessant la part nord del nostre mapa: des de Girona, passant per la Costa Brava fins a Portbou; endinsant-nos cap a l'interior per Figueres, Banyoles, Olot, Ripoll, Berga, Puigcerdà, la Seu d'Urgell, Sort i Viella; baixant rumb sud per La Vall de Boí, La Vall Fosca, Tremp fins el Congost de Montrebei; i tirant cap a l'est per Oliana, Organyà, Solsona, Cardona, el Lluçanès, Vic, i acabant a Girona un altre cop. Un viatge de més de 1.200 quilòmetres, a través de més de 200 poblacions i entrevistant a més de 120 persones. Una experiència vital de la que, d'una manera o altra, formeu part tots vosaltres.
Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.