Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

29Març2020

Sis municipis del Pallars Jussà certificats com a RESERVA STARLIGHT (cels excel·lents)

Ahir el Centre d’Observació de l’Univers (COU) del Montsec va acollir l’acte d’entrega del certificat de Reserva Starlight. Les Reserves Starlight són espais naturals protegits on s’estableix un compromís per a la defensa de la qualitat del cel nocturn i l’accés a la llum de les estrelles. La Reserva Starlight del Montsec està a l'interior de la zona de delimitació de la Destinació Turística i comprèn el territori d'11 municipis, 5 dels quals a la Noguera i 6 al Pallars Jussà (Castell de Mur, Gavet de la Conca, Isona i Conca Dellà, Llimiana, Sant Esteve de la Sarga i Tremp).

 

 

Pel que fa a la Destinació Turística Starlight, aquesta engloba un territori més ampli que el de la Reserva Starlight, acollint un total de 24 municipis entre la Noguera (18) i el Pallars Jussà (6) amb un territori 1.600 km2. Les Destinacions Turístiques Starlight són llocs visitables amb qualitat excel·lents per a la contemplació del cel i la realització d’activitats turístiques relacionades.

Descarregar l'article sencer

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.