Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

29Març2020

El Consell Comarcal participa en la iniciativa Bellugallibres

El Consell del Jussà participa en la iniciativa "Bellugallibres” que promou la lectura sostenible

La iniciativa, promoguda organitzada pel Servei Educatiu del Pallars – Centre de Recursos Pedagògics del Pallars Jussà i el Servei de Català del Pallars Jussà – Consorci per a la Normalització Lingüística, habilitarà diferents espais situats en llocs públics de fàcil identificació on s’intercanviaran llibres usats entre el 18 de març i el 18 de maig.

“Bellugallibres” és un projecte destinat a la promoció de la lectura sostenible a través de l’intercanvi de llibres usats. Per dur-ho a terme s’han habilitat diferents espais “Bellugallibres” a Tremp, La Pobla de Segur, Isona, Talarn i la Plana de Montrós, on els lectors dipositaran els seus llibres i a canvi en podran escollir un altre que hagi deixat un altra persona. Si en aquell espai no troba cap lectura que li agradi, podrà dirigir-se a la resta d’espais per cercar-la. Cada lector podrà dur a terme aquesta pràctica tantes vegades com vulgui fins el 18 de maig, data en què finalitza aquesta iniciativa.

A partir del 18 de març, data d’inici del projecte, el Consell Comarcal del Pallars Jussà esdevindrà un d’aquests 14 espais on es podran deixar i recollir llibres. Altres d’aquests espais seran, els centres educatius de primària, secundària i formació d’adults de Tremp així com l’ajuntament el poliesportiu i la biblioteca. També es podran dipositar als centres educatius i a la biblioteca de la Pobla, així com a l’escola Aeso d’Isona, el Centre de Capacitació Agrària de Talarn i a l’escola Vall Fosca de la Plana de Montros.

Les lectures poden ser de temàtiques diverses, contes, novel•les, còmics entre altres i escrites en qualsevol idioma.

Descàrrega del cartell

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.