Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

01abril2020

El Montsec aconsegueix la certificació Starlight

La UNESCO ha atorgat al Montsec la distinció de Destinació Turística Starlight, reconeixent el cel del Montsec com un dels millors del món per fer-hi observacions astronòmiques.

Les Destinacions Turístiques Starlight són llocs visitables que gaudeixen d’excel·lents qualitats per a la contemplació dels estels i per la pràctic d’activitats turístiques relacionades.

El proper dia 21 de març, al Centre d’Observació de l’Univers del Montsec, es lliurarà el diploma acreditatiu de la certificació i es presentarà el contingut de la decisió i unes recomanacions per a la millora continuada del projecte a les institucions i al sector turístic de la zona.

Els municipis del Pallars Jussà que queden sota l’àrea d’influència de la protecció Starlight són: Castell de Mur, Gavet de la Conca, Isona i Conca Dellà, Llimiana i Sant Esteve de la Sarga.

Més informació a la web del parc astronòmic i a la del projecte StarLight

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.