Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

29Març2020

Visita a l’operador turístic francès La Balaguère

En el marc de les actuacions del Treball a les 7 comarques impulsat pel SOC, Servei d’Ocupació de Catalunya, des del Pallars Jussà hem realitzat una visita el passat 11 de març a la seu de La Balaguère. Aquest és el principal tour operador de senderisme de França, amb seu a Arrens, prop de Lourdes, en un poble de tan sols 700 habitants situat en un indret magnífic.

Diversos tècnics i representants d’associacions cíviques i empresarials vinculades al senderisme a la comarca, hem gaudit de les explicacions d’en David Serano sobre l’organització de La Balaguère, quines són les principals característiques dels seus productes i les preferències dels clients. La jornada també ha servit d’intercanvi per presentar els productes turístics del Pallars Jussà, a partir del Dossier turístic professional.

Agraïm la magnífica acollida d’en David Sérano, del director i fundador de La Balaguère, Sr. Vincent Fonvieille així com de Nadine i Valérie del Chalet du Solour on va tenir lloc la reunió. Esperem que properament La Balaguère ens pugui visitar per valorar si alguns dels productes del Pallars Jussà es podrien incorporar a la seva programació en un futur.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.