Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

29Març2020

Commemoració del 30è aniversari de la creació del Consell Comarcals de muntanya

Els consells comarcals de muntanya commemoren el 30è aniversari de la seva creació

La Llei d’Alta Muntanya i els consells comarcals de muntanya van celebrar el passat 9 de març el seu 30è aniversari, en un acte presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. A la celebració, que va tenir lloc a la Seu d’Urgell, també hi van assistir els presidents dels consells comarcals de les comarques de muntanya així com alcaldes i representants de diferents institucions.

Els presidents dels 9 consells que formen les comarques de muntanya, van signar un manifest conjunt en què es posa sobre la taula la necessitat de recuperar les polítiques de muntanya dotades amb el finançament necessari d’acord amb les dificultats econòmiques actuals. Els representants comarcals també van proposar la posada en funcionament de nous programes específics de muntanya per fer front a la situació actual.

Per la seva banda, el Conseller de Territori i Sostenibilitat, va manifestar la seva voluntat d’impulsar una nova llei de muntanya que reculli aquestes noves necessitats del territori.

Descàrrega del manifest en defensa del Consells Comarcals de muntanya

Descàrrega de la nota de premsa del 30è aniversari de la creació dels Consell Comarcals de muntanya

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.