Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

29Març2020

El Pallars Jussà en el programa GR

Dins el programa GR que s'emet pel Canal 33, en el d'aquesta setmana (divendres dia 8 de març a les 22.30h) hi sortirà el Pallars Jussà.

En aquest capitol es tractaran dues rutes:

  • La primera de Casau (Val d'Aran a Durro (Vall de Boí): Visitarem l'Embassament de Llauset, baixarem la N230 fins a la Vall de Boí, i aquí passarem tot el programa: gaudirem del seu esplèndid romànic de la mà d'un Lluís Domènech i Montaner un tant particular, aprendrem com viu la Vaca Bruna del Pirineu, després la tastarem a l'Hotel Restaurant l'Aüt; coneixerem com és l'escola d'acordió diatònic de Barruera, visitarem el Parc NAcional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici; i acabarem amb un gran final, les Falles de Durro, una tradició ancestral molt espectacular.
  • I la segona del Pantà de Sallente (Vall Fosca) fins a Tremp (Pallars Jussà): on gaudirem del magnífic Estany Gento, per fora i per dins, perquè després baixarem a les seves profunditats per veure la Central Hidroelèctrica Reversible més Gran de Catalunya. Visitarem la Vall Fosca, farem nit a Casa Leonardo, on aprendrem a fer girella i després a cuinar-la; seguirem fent via fins a la Pobla, on agafarem el tren dels llacs fins a Salàs per visitar les seves botigues. Ajudarem a fer la verema i a trepitjar el raïm al Celler Castell d'Encus, i acabarem a Tremp.
Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.