Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

29Març2020

Actes del 49è aniversari de la SAM

L'entitat Societat Amics de la Muntanya (SAM) de Tremp, ha celebrat aquest cap de setmana el seu 49è aniversari. Per aquest motiu s'han organtizat diversos actes com, l'assemblea general de socis,una projecció dels treballs d'exploració realitzat al Forat de l'Or, prop de Cellers i un sopar de celebració.

El Forat de l'Or, prop de Cellers (Congost de Terradets), és una cavitat que fa més de 30 anys que es visita i que fins ara s'havia donat per explorada de forma complerta. Durant anys se n'ha conegut un petit tram i gràcies al treball conjunt de 15 clubs de busseig i espeleologia s'ha permès que el Forat de l'Or sigui objecte de més exploracions, fins que s'ha arribat als 1350 metres descoberts.

 

La projecció ha comptat amb la participació dels membres del GEB (Grup Espeleològic de Badalona). Cal destacar que els treballs al Forat de l'Or han estat possible gràcies a la col·laboració conjunta del GEB i la SAM.

Als actes han assistit el Sr. Xavier Pont, Diputació de Lleida, el Sr. Joan Ubach, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà i el Sr. Àlex Garcia, tinent alcalde de l'Ajuntament de Talarn. 

Als actes hi van assitir més de 80 persones.

La SAM us agraeix la vostra participació.

Enllaç a la web de la SAM

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.